Idag kom nya restriktioner för 70+

Postat av den 22 oktober, 2020 i Allmänt | 0 kommentarer

Idag kom nya restriktioner för 70+

Kl 8.15 idag den 22 oktober pressträff ang restriktioner för 70+  Glädjande nyheter Samma restriktioner gäller för dem som för alla andra  Bl a  det är ok att gå och träna ta hand om sig själv . Att röra p sig vet vi är ett måste både för den fysiska och psykiska hälsan  Och komma ut se  och göra något annat ger positiva reaktioner för din hälsa.  Bara man håller avstånd och det inte är för stora folksamlingar

Och det mina vänner!!  Hos oss på gymmet kan du hålla avstånd  mellan 11-16 är det garanterat få människor som tränar! Ibland inga alls,   så hålla avstånd kan du  Vi har ju dessutom möblerat om så maskinerna står långt ifrån varandra!!

Välkommen att ta hand om dig

 

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *